گزارش تصویری
   

اصلاح خط انتقال آب مجتمع امام حسین (ع) اشکذر برای تقویت پایداری آبرسانی به بخش خضرآباد

معاون بهره برداری و توسعه آب و فاضلاب استان یزد گفت: پروژه بازسازی و اصلاح یک‌هزار و ۷۰۰ متر خط انتقال آب مجتمع آبرسانی امام حسین (ع) با هدف افزایش پایداری تأمین آب شرب شهر خضرآباد و سه روستای همجوار با اعتباری بالغ بر 180 میلیارد ریال در حال اجرا است.

داوود مخلصی معاون بهره برداری و توسعه آب و فاضلاب استان یزد گفت: در راستای توسعه زیرساخت‌های آبرسانی و افزایش پایداری شبکه توزیع آب، پروژه بازسازی و اصلاح یک‌هزار و ۷۰۰ متر خط انتقال آب بین مخازن R3 و مخزن جدید ۵۰۰ مترمکعبی شهر خضرآباد در حال اجرا است.

وی افزود: در این پروژه از لوله‌های چدن داکتیل ۱۵۰ میلی‌متری استفاده شده که نقش مهمی در افزایش ظرفیت انتقال آب، کاهش حوادث شبکه و ارتقای کیفیت خدمات آبرسانی دارد.

معاون بهره برداری و توسعه آب و فاضلاب استان یزد با بیان اینکه این پروژه بخشی از مجتمع آبرسانی امام حسین (ع) است، اظهار داشت: با تکمیل این طرح، پایداری تأمین آب شرب شهر خضرآباد و روستاهای محمودآباد، طاهونه و مزرعه میان تقویت شده و جمعیت ثابت حدود 900 نفر و جمعیت شناور نزدیک به ۲ هزار نفر از مزایای آن بهره‌مند می شوند.

مخلصی تصریح کرد: برای اجرای این پروژه 180 میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی و طرح جهاد آبرسانی با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اختصاص یافته است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اجرای این پروژه در کنار احداث مخزن ۵۰۰ مترمکعبی و ایستگاه پمپاژ شهر خضرآباد، گامی مؤثر در تکمیل زیرساخت‌های مجتمع آبرسانی امام حسین (ع) و تحقق تأمین آب شرب پایدار، مطمئن و باکیفیت برای ساکنان این منطقه به شمار می‌رود.

کد خبر: 3077
  تاریخ خبر : 1405/05/24
 روابط عمومی
 9