گزارش تصویری
   

رفع مشکل قطعی آب در روستای بختیاری با اقدام فوری آبفا

در پی بروز مشکل قطعی آب شرب در روستای بختیاری از توابع بخش چاهک، با پیگیری فرماندار خاتم و اقدام فوری مدیر امور آبفای این شهرستان، علت این مشکل شناسایی و روند رفع آن به‌سرعت آغاز شد.

حیدری مدیر امور آبفای شهرستان خاتم، با اشاره به بازدید میدانی فرماندار خاتم و مسئولان مربوطه از محل بروز حادثه، گفت: بررسی‌ها نشان داد سوختن پمپ چاه که به‌دلیل قطع مکرر برق رخ داده بود، عامل اصلی قطع جریان آب در روستا بوده است.

او با بیان اینکه در کوتاه‌ترین زمان ممکن، پمپ آسیب‌دیده تعویض و جریان آب شرب به شبکه توزیع بازگشت، افزود: همچنین تا رفع کامل مشکل، آبرسانی موقت و سیار با تانکر به‌صورت منظم انجام شد تا ساکنان با کمبود مواجه نشوند.

مدیر امور آبفای شهرستان خاتم با قدردانی از همکاری فرمانداری و سایر دستگاه‌های اجرایی، تأکید کرد: تأمین پایدار آب شرب برای روستاها از اولویت‌های اصلی این شرکت است و با هماهنگی‌های انجام‌شده، مشکل قطعی آب در بختیاری به‌طور کامل مرتفع شد.

کد خبر: 2535
  تاریخ خبر : 1404/03/09
 روابط عمومی
 42