گروه های خبری
گزارش تصویری
هشدار مدیرعامل شرکت آبفای یزد:

جلال علمدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد با اشاره به کمآبی ناشی از تعرض به خط انتقال آب استان گفت: متأسفانه آسیب به خط انتقال آب، استان را در وضعیت فوقالعاده قرار داده است و منابع آبی موجود در یزد حتی با حداکثر بهرهبرداری، قادر به جبران این کمبود نیستند لذا تنها راه نجات، کاهش مصرف به میزانی است که از ظرفیت شبکه فراتر نرود.
او با بیان اینکه چاهها، مخازن و سایر منابع محلی پاسخگوی نیاز فعلی نیستند، افزود: هیچ منبع آبی جایگزینی برای جبران آب انتقالی وجود ندارد و تنها راه عبور از این بحران، همکاری همگانی در مدیریت مصرف آب است.
مدیرعامل شرکت آبفای یزد نظارت ۲۴ ساعته بر سطح مخازن و فشار شبکه توزیع آب شهر را از جمله اقدامات این شرکت برای مدیریت بحران عنوان کرد و از شهروندان خواست تا آبیاری فضای سبز را به حداقل رسانده، از شستشوی خودروها و معابر با آب شرب خودداری کنند.

1404/01/12