گروه های خبری
گزارش تصویری
مدیرعامل شرکت آبفای استان یزد خبر داد:

علمدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد در حاشیه نشست بررسی مشکلات محله آزادشهر که با حضور جوکار، نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و ندوشن در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در مسجد موسی بن جعفر(ع) برگزار شد، از برنامهریزی جدی برای حل مشکل فاضلاب این محله خبر داد.
او افزود: با توجه به مطالبه اهالی آزادشهر در زمینه احداث شبکه جمعآوری و دفع فاضلاب، این موضوع به عنوان یکی از اولویتهای اصلی شرکت آبفا در دستور کار قرار گرفته و مراحل مطالعاتی و اجرایی آن در سریعترین زمان ممکن پیگیری خواهد شد.
علمدار با اشاره به لزوم ارتقاء سطح خدماترسانی به مناطق مختلف شهر یزد ادامه داد : با همافزایی و همکاری دستگاههای اجرایی، بهویژه حمایتهای نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی، تلاش میکنیم تا هرچه سریعتر زیرساختهای لازم برای بهرهمندی ساکنین آزادشهر از شبکه فاضلاب فراهم شود.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد در پایان خاطرنشان کرد: رضایت مردم و ارتقاء بهداشت و سلامت عمومی در گرو توسعه متوازن خدمات آب و فاضلاب است و ما خود را موظف میدانیم با تمام توان در مسیر تحقق این هدف گام برداریم.

1404/03/15