گزارش تصویری
   

برپایی میز خدمت امور آبفای مروست در تجمع شبانه

مدیر امور آبفای شهرستان مروست از برپایی میز خدمت این اداره در تجمع شبانه مردم این شهرستان خبر داد و گفت: این اقدام با هدف پاسخ‌گویی مستقیم به مطالبات شهروندان و ارائه خدمات و راهنمایی‌های لازم در حوزه آب و فاضلاب انجام شد.

منصور فلاحتی، مدیر امور آبفای شهرستان مروست، اظهار داشت: هم‌زمان با تجمع شبانه مردم ولایتمدار و شهیدپرور این شهرستان در پارک ملت، میز خدمت امور آبفا با حضور کارشناسان این مجموعه برپا شد.

وی افزود: در این میز خدمت، شهروندان ضمن حضور و مشارکت در این تجمع، مسائل، درخواست‌ها و مشکلات خود را در حوزه آب و فاضلاب مطرح کردند و کارشناسان امور آبفا نیز پاسخ‌گویی و راهنمایی‌های لازم را ارائه دادند.

فلاحتی با اشاره به اهمیت ارتباط مستقیم با مردم تصریح کرد: برپایی میزهای خدمت، فرصتی برای شنیدن بی‌واسطه مطالبات شهروندان، بررسی مشکلات و تسریع در روند پیگیری درخواست‌های آنان است و امور آبفای شهرستان مروست در چارچوب وظایف خود، خدمت‌رسانی شایسته به مردم را دنبال می‌کند.

مدیر امور آبفای شهرستان مروست خاطرنشان کرد: حضور در میان مردم و ارائه خدمات در برنامه‌های اجتماعی و عمومی، موجب تقویت ارتباط میان دستگاه‌های اجرایی و شهروندان می‌شود و این مجموعه آماده است مسائل مطرح‌شده را در کوتاه‌ترین زمان ممکن بررسی و پیگیری کند.

وی در پایان از حضور پرشور مردم مروست در این تجمع قدردانی کرد و گفت: خدمت به مردم و پاسخ‌گویی به مطالبات آنان، از مهم‌ترین وظایف مجموعه آب و فاضلاب است و این رویکرد با جدیت ادامه خواهد داشت.

 

کد خبر: 3122
  تاریخ خبر : 1405/06/28
 روابط عمومی
 24